Zwart/Wit

img_7352_bewerkt-1img_7344_bewerkt-1

img_7390_bewerkt-1img_7346_bewerkt-1

This entry was posted in Cursisten on by .

About NicoletteE

Ik ben Nicolette, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik werk als senior apothekersassistente in het EMC in Rotterdam. Ik hou me voornamelijk bezig met metabole ziekten. Al zo'n 25 jaar maken wij foto's als hobby, begonnen met een spiegelreflex, daarna AF spiegelreflex, een digitale compactcamera en sinds 2 jaar met een digitale spiegelreflex. Ik heb me ingeschreven voor deze cursus omdat ik alle mogelijkheden van de camera wil leren kennen en niet alleen de automatische stand wil gebruiken. En ben dus ook erg benieuwd naar de resultaten van de foto's. Over het algemeen vind het allerlei onderwerpen erg leuk om te fotograferen, van landschap tot stad, van portret tot dieren, het maakt me niet uit, als ik er maar lekker op uit kan, als het weer een beetje mee zit.

1 thought on “Zwart/Wit

  1. Petra

    Nicolette, dit zijn mooie zwart/wit sfeer platen geworden zeg! We hebben tijdens de opdracht de camera op zwart/wit gehad, maar volgens mij heb je wat gespeeld met de instellingen daar of anders achteraf. Het contrast in de foto’s is redelijk hoog, persoonlijk houd ik daar wel van. De derde foto is het niet helemaal voor mij. Maar een favoriet kiezen uit de andere 3 vind ik best lastig. Ze hebben alle drie wel iets. Zelf zou ik met het bospad nog iets doen, misschien een softing of zo om het wat dromerig te maken? Foto 4 is misschien toch wel mijn favoriet. Lekker hoog contrast en bijzonder gesneden. Mooi resultaat in elk geval.
    Ga je vaker proberen de foto’s met zwart/wit te doen? Ben ook wel benieuwd of jullie allen nu in RAW werken, geeft toch nog meer mogelijkheden.

    – Petra –

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.