Winter 2012

[singlepic id=798 w=320 h=240 float=]

[singlepic id=797 w=320 h=240 float=]

[singlepic id=796 w=320 h=240 float=]

This entry was posted in Cursisten on by .

About NicoletteE

Ik ben Nicolette, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik werk als senior apothekersassistente in het EMC in Rotterdam. Ik hou me voornamelijk bezig met metabole ziekten. Al zo'n 25 jaar maken wij foto's als hobby, begonnen met een spiegelreflex, daarna AF spiegelreflex, een digitale compactcamera en sinds 2 jaar met een digitale spiegelreflex. Ik heb me ingeschreven voor deze cursus omdat ik alle mogelijkheden van de camera wil leren kennen en niet alleen de automatische stand wil gebruiken. En ben dus ook erg benieuwd naar de resultaten van de foto's. Over het algemeen vind het allerlei onderwerpen erg leuk om te fotograferen, van landschap tot stad, van portret tot dieren, het maakt me niet uit, als ik er maar lekker op uit kan, als het weer een beetje mee zit.

1 thought on “Winter 2012

 1. Petra

  Foto 1
  Mooi beeld, qua opbouw en helderheid. Pas wel op, want het lijkt of sommige delen nu overbelicht zijn. Geweldig gezicht trouwens die ijspegels!

  Foto 2

  Veel diepte en goed gebruik van weglopende lijnen. Vraag me toch af of een panorama (boven en onderzijde snijden) hier nog het beeld kan versterken.

  Foto 3

  ‘Schitterend’ licht gebruik :). Als de foto in zijn geheel iets donkerder zou worden (detail in bomen is toch al weg) verwacht ik eigenlijk dat hij nog sterker wordt.

  Foto 2 is favoriet 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.