Winnaars fotowedstrijd 2018

De winnende foto’s van 2018 zijn bekend! Wat leuk om alle winnende beelden van het afgelopen jaar nog eens de revu te zien passeren.

Het was een productief en actief foto jaar en natuurlijk hoop ik dat jullie allen ook dit jaar weer zin hebben de uitdagingen op te nemen.

Natuurlijk krijgen de winnaars niet alleen een eervolle vermelding! Elke winnaar ontvangt een afdruk van zijn of haar winnende foto. Daarvoor is een woord van dank aan de sponsors Profotonet & PM Fotografie op zijn plaats.

Even belangrijk is een dankwoord aan alle inzenders. Zonder jullie is er geen competitie. Of je nu al jaren actief fotografeert of nog maar de eerste prille stappen voor het begrijpen van je camera hebt gezet. Deelname aan de wedstrijd is een leuke uitdaging en hopelijk ook een leerzaam proces.

Ook de trouwe stemmers verdienen weer even in het zonnetje te worden gezet. Of je nu wel of niet deelneemt, je stem uitbrengen is niet alleen belangrijk voor de winnaars. Het houdt ook de competitie onderling levendig. En ja, er is ook een voordeel voor de stemmer. Door het kijken naar de foto’s van anderen leer je zelf ook. Is het niet zo iets productiefs als kijken naar compositie en gebruik van instellingen, dan toch zeker ook voor wat je zelf leuk & mooi vind.

Na al deze woorden van dank dan nu eindelijk waar het dit bericht om draait! De winnende foto’s in volgorde van 3e naar 1e prijs.

3e prijs fotowedstrijd 2018 - fotothema: bloemen gewonnen door Flora

3e prijs fotowedstrijd 2018 – fotothema: bloemen gewonnen door Flora

2e prijs fotowedstrijd 2018 - fotothema: glas gewonnen door Sjaak

2e prijs fotowedstrijd 2018 – fotothema: gekaderd gewonnen door Sjaak

1e prijs fotowedstrijd 2018 – fotothema: genietende mens gewonnen door Ellen

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.