Uitreiking winnende foto’s

Winnaars fotowedstrijd 2015

Het is al weer even geleden dat de uitslag van de fotowedstrijd 2015 bekend is gemaakt. Het is nog een hele toer om de winnaars bij elkaar te krijgen. Helaas was pas laat bekend dat de winnaar van de 1e plaats niet aanwezig zou zijn.

winnaars-2015 foto: Michelle Tang

Daarom ontbreekt Piet op de foto van de winnaars. Wat zijn winnende foto niet minder mooi maakt!

Prijzen
1e plaats

De prijzen zijn ter beschikking gesteld door de sponsoren. Voor de eerste plaats is een afdruk op het formaat 40×60 cm ter beschikking gesteld door Profotonet. De winnende foto van Piet zal ongetwijfeld een mooi plaatsje in huis krijgen. De foto genomen in Noorwegen is een sfeervol beeld van een van de lokale fjorden.

2e plaats

Op de 2e plaats deze keer de foto van Sjaak. De hand met glazen bol is afgedrukt op Geborsteld aluminium. Deze foto afdruk is gesponsord door ArttoArt. Toeval wil dat de foto fantastisch overkomt op dit materiaal. Dit komt de winnende foto alleen nog maar meer ten goede. Wat nadenken over het materiaal waarop je afdrukt nog des te belangrijker maakt voor de impact en het gewenste eindresultaat. Sjaak natuurlijk ook van harte gefeliciteerd!

3e plaats

Last but not least de Brug bij nacht van Arun. De 3e plaats heeft een afdruk overhandigd gekregen op 20×30 cm gesponsord door PM Fotografie. Arun ook van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat.

Fotowedstrijd 2016

De fotowedstrijd van 2016 is nog in volle gang. Je hebt nog 2 rondes om deel te nemen. Vanaf januari worden de 12 winnaars bekend gemaakt en kunnen de stemmen voor de top 3 worden uitgebracht. Ook deze winnaars krijgen weer een afdruk van de winnende foto. Heb je dus een mooie foto die past binnen het thema van de fotowedstrijd? Doe dan mee en maak kans op een afgedrukt exemplaar!

Bij deze namens de deelnemers weer hun hartelijke dank aan de sponsoren die het mogelijk maken deze fotowedstrijd in gang te houden!

Dank aan de sponsoren:

Profotonet

ArttoArt

PM Fotografie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.