panorama-rotterdam-richting-oost

[singlepic id=697 w=600 h=75 ]

This entry was posted in Cursisten on by .

About NicoletteE

Ik ben Nicolette, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik werk als senior apothekersassistente in het EMC in Rotterdam. Ik hou me voornamelijk bezig met metabole ziekten. Al zo'n 25 jaar maken wij foto's als hobby, begonnen met een spiegelreflex, daarna AF spiegelreflex, een digitale compactcamera en sinds 2 jaar met een digitale spiegelreflex. Ik heb me ingeschreven voor deze cursus omdat ik alle mogelijkheden van de camera wil leren kennen en niet alleen de automatische stand wil gebruiken. En ben dus ook erg benieuwd naar de resultaten van de foto's. Over het algemeen vind het allerlei onderwerpen erg leuk om te fotograferen, van landschap tot stad, van portret tot dieren, het maakt me niet uit, als ik er maar lekker op uit kan, als het weer een beetje mee zit.

2 thoughts on “panorama-rotterdam-richting-oost

  1. Petra

    Hoi Nicolette,

    WOW, Paul Martens krijgt zo concurrentie :). Mooie foto. Heb je deze nu met Elements aan elkaar geplakt? En de hamvraag, hoeveel foto’s heb je nu gebruikt?

    PS Ik heb even zitten rommelen met je post, de ene zonder titel weggegooid en de foto in deze zodanig gezet dat hij te zien is als panorama. Dat verdient hij dubbel en dwars!).

  2. NicoletteE Post author

    en deze had ik al gemaakt voor jij mij op die site wees. Ik heb hem in CS gemaakt, nou gemaakt….. volgens mij zijn het 5 foto’s. Ik heb ze gemaakt door een raam op de 23ste verdieping van de faculteit, zo uit het handje.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.