Miniworkshop – plezier met fotografie

Op 12 november vind bij Pronto Wonen de Woonparty voor het 3e achtereenvolgende jaar plaats. Ook dit jaar is de studio Petra Muilenburg Fotografie van de partij. Het aantal bezoekers groeit elk jaar. Het belooft ook dit jaar weer een gezellige avond te worden. Bent u dit jaar ook van de partij?

Miniworkshops

Naast de informatie over cursussen en workshops, verzorgen we die avond ook heuse mini workshops! In het kader van Plezier Met Fotografie kunt u na een korte uitleg zelf aan de slag. Hiervoor heeft u geen ingewikkelde apparatuur nodig. Natuurlijk bent u van harte welkom met een spiegelreflex of compact camera, maar ook met uw telefoon of tablet kunt u prima uit de voeten.

Wat is er mogelijk met een apparaat dat beelden kan vastleggen? We laten het u die avond zien in 2 korte mini workshops, van ongeveer 15 minuten! Binnenkort plaatsen we meer informatie, met voorbeelden van wat u kunt verwachten. Like onze facebook pagina en u ontvangt vanzelf informatie over deze mini workshops.

Afwerking foto’s

Deze avond kunt u ook de demonstraties volgen voor het afwerken van uw digitale bestanden.

In onze hoek vindt u tijdens de woonparty ook informatie over materialen waarop uw mooiste foto’s kunnen worden afgedrukt. Waarop kunt u nu het beste een foto laten afdrukken, gewoon papier, canvas of bijvoorbeeld acryl. Wat is het verschil en hoe ziet het er uit. Hoe maakt u tegenwoordig een vakantie album. Laat u liever alle foto’s afdrukken en gaat u inplakken of kiest u voor een compleet digitaal album? Bekijk de mogelijkheden en vergelijk de materialen.

Misschien wilt u Oma eens op een leuke en verrassende manier verwennen? Wat dacht u van een puzzel met een foto van de (klein)kinderen. Of voor vader een gave foto als smartphone cover van die verre vakantie voor Sinterklaas of Kerst?

Genoeg reden om onze stand tijdens deze avond even aan te doen, Samen maken we er weer een gezellige avond van!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.