Let op: Wijzigingen!!

Vanaf heden is het forum te bereiken via de website. Alles is nog in ontwikkelingen en er zullen de komende weken nog werkzaamheden plaatsvinden om alles zo optimaal mogelijk te krijgen. Het is wel mogelijk om vanaf heden als gebruiker van de site ook in het forum berichten te plaatsen. Zodra alles zo goed mogelijk op de rails staat zal er een mail worden gestuurd met uitleg. Ondertussen mogen de avonturiers zich al op het forum begeven en starten met het plaatsen van foto’s en berichten. Vragen kunnen gesteld worden in het daarvoor speciaal open gestelde forum “Vragen” :). Om te kunnen plaatsen in het forum dien je wel ingelogd te zijn. Dit gaat met de code waarover jullie allen reeds beschikken als (voormalig) cursisten. 

Mocht je tegen onverklaarbare zaken aanlopen dan vraag ik nog even jullie geduld en begrip. Post je vraag op het forum en ik zal trachten er zo snel mogelijk een oplossing dan wel antwoord voor te vinden.

Ik hoop in elk geval hiermee nog een bijdrage te leveren aan het plezier dat jullie nu reeds aan het fotograferen beleven.

– Petra ~ 28 oktober 2012 –

Alle foto’s van cursisten zijn nu te vinden onder het menu item: Cursisten.

Dus ook alle portfolio mappen en mappen van oud cursisten. Kijk voor je eigen map onder de cursus die je nu volgt voor de geplaatste foto’s. Voor het uploaden van foto’s is niets gewijzigd.

Binnenkort wordt de site uitgebreid met de mogelijkheid van een forum. We houden iedereen op de hoogte van de nieuwe mogelijkheden via deze pagina.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.