Herfst 2012

1 thought on “Herfst 2012

  1. Petra

    Hoi Elise, wat een fraaie herfstfoto’s! Nummer 3 heeft mijn voorkeur. Graag wijs ik je op het forum, waar je onder het onderdeel Thema ook je foto’s kunt plaatsen. Ze passen prima in het thema november: herfst :). Je kunt in het forum op verschillende manieren een onderwerp aanmaken.
    De snelste is: kies bovenin het scherm op de pagina forum voor: select forum en klik dan op Maandthema November. Klik vervolgens op de button: Add topic. Zet in het geopende scherm de titel en klik in het witte veld er onder om tekst toe te voegen.Scroll voor het toevoegen van een of meerdere foto’s onder het witte vlak en klik op de button Upload attachment. Je kunt nu foto’s van je harde schijf uploaden naar het systeem. In het verschenen venster (Select files) kun je naar beneden gaan en op de button Add klikken. Nu verschijnt het overzicht van je eigen computer in de verkenner. Kies de foto die je wilt uploaden en klik op openen, als je alle foto’s hebt geplaatst die je wilt uploaden klik je vervolgens op Start upload. De foto zal nu in het witte venster verschijnen. Scroll nog verder naar beneden (onder het venster voor het uploaden van foto’s. Daar vindt je smileys die je kunt toevoegen en een aantal opties.
    Klik op de button Submit Topic en je foto wordt in het forum geplaatst.
    Wil je de foto ook hier aan de voorzijde op de pagina laten verschijnen dan hoef je enkel “Create and link blog post to this topic” aan te klikken. Het systeem maakt dan zelf een post aan op de hoofdpagina met link naar het forum.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.