Fotowedstrijd september – Kijk! Mijn familie

Het thema voor de maand september is: Kijk! Mijn familie

 

Als deelnemer van de eerste Fotoweek, kan ik voor de wedstrijd natuurlijk niet achterblijven. Het thema van De Fotoweek is Kijk! Mijn familie. Dit is dus gelijk het thema voor de maand september van onze fotowedstrijd.

Natuurlijk zijn montages en allerlei vormen van de fotografie zoals zwart/wit etc weer van harte welkom. Ben benieuwd welke familie kiekjes jullie allen willen delen. Zorg er wel voor dat degene die je hier met ons deelt er van op de hoogte zijn en het geen bezwaar vinden om hier op de site geplaatst te worden.

De regels die gelden zijn: 

– Plaats je foto in een reply op dit bericht  (in het forum !)

– Plaats 1 foto per reply. Let op je mag best meerdere foto’s plaatsen, maar plaats deze dan elk in een afzonderlijk reply!

– Op dit moment kun je nog alle maten uploaden, maar als het kan verklein je foto dan naar een formaat waarbij de langste zijde 800 pixels bevat (72 dpi).

– Alleen foto’s in jpg kunnen worden geplaatst

– Allerlei foto’s zijn geoorloofd, maar houd de fatsoen normen in acht

– Plaatsen van foto’s voor dit thema kan van 1 augustus tot en met 31 augustus

– Vanaf 1 oktber kunnen de foto’s van de maand september worden gewaardeerd met stemmen

 

De winnende foto zal worden opgenomen in het item Fotowedstrijd – Winnaars. Zodra alle maandwinnaars van 2013 bekend zijn, zullen we uit de 12 genomineerden de uiteindelijke winnaars kiezen. Zie voor de prijzen van de 1e, 2e en 3e prijs het item Fotowestrijd 2013.

3 thoughts on “Fotowedstrijd september – Kijk! Mijn familie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.