Fotowedstrijd oktober: Herfst

Het thema voor de maand oktober is: Herfst

 

Het jaar voor deze fotowedstrijd is al weer haast om, maar nog niet helemaal. Voor we de winter in gaan, krijgen we nog de gelegenheid te genieten van de warme kleuren van de herfst. Voor degene die een wat bredere uitdaging zoeken, probeer de herfst eens in iets anders te verbeelden dan alleen de herfst kleuren. Natuurlijk zijn de ‘ouderwetse’ herfstkleuren ook weer van harte welkom :) . Voor degene die de donkere avonden combineren met de fotografie, een montage van herfst is een leuke uitdaging om als vingeroefening weer eens met je eigen fotobewerkingsprogramma aan de slag te gaan :) . Houd in elk geval weer de onderstaande regels in acht:

 

De regels die gelden zijn:

– Plaats je foto in een reply op het bericht   (in het forum !)

– Plaats 1 foto per reply. Let op je mag best meerdere foto’s plaatsen, maar plaats deze dan elk in een afzonderlijk reply!

– Op dit moment kun je nog alle maten uploaden, maar als het kan verklein je foto dan naar een formaat waarbij de langste zijde 800 pixels bevat (72 dpi).

– Alleen foto’s in jpg kunnen worden geplaatst

– Allerlei foto’s zijn geoorloofd, maar houd de fatsoen normen in acht

– Plaatsen van foto’s voor dit thema kan van 1 oktober tot en met 30 oktober

– Vanaf 1 november kunnen de foto’s van de maand oktober worden gewaardeerd met stemmen

 

De winnende foto zal worden opgenomen in het item Fotowedstrijd – Winnaars. Zodra alle maandwinnaars van 2013 bekend zijn, zullen we uit de 12 genomineerden de uiteindelijke winnaars kiezen. Zie voor de prijzen van de 1e, 2e en 3e prijs het item Fotowestrijd 2013.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.