Fotowedstrijd oktober 2014: Wie het kleine niet eert…

Wie het kleine niet eert… natuurlijk snappen jullie de bedoeling al :) .

Deze maand kunnen foto’s ingezonden worden met kleine voorwerpen. De foto hoeft niet persé met een macrolens, -filter of tussenringen gemaakt te worden. Alternatieven zijn ook van harte welkom. Dus heb je een beeld waarbij een klein voorwerp de hoofdrol speelt binnen een kader dan is deze ook van harte welkom. rnrn rnrnGezien de deelnemers aan de cursussen momenteel allemaal informatie ontvangen of hebben ontvangen over de technieken met macro verwacht ik natuurlijk heel veel fraaie bijdragen!

Volg je momenteel geen cursus of wil je toch wat extra tips? Kijk dan op mijn weblog voor informatie over het vastleggen van kleine formaten in 1 op 1 vergroting. De komende periode zullen hier diverse artikelen te vinden zijn die als hulp- dan wel inspiratiebron kunnen dienen.

De regels die gelden zijn:

– Plaats je foto in een reply op dit bericht  (in het forum !)
– Plaats 1 foto per reply. Let op je mag best meerdere foto’s plaatsen, maar plaats deze dan elk in een afzonderlijk reply!
– Verklein je foto naar een formaat waarbij de langste zijde 800 pixels bevat (72 dpi).
– Je kunt ook een link naar een foto welke elders op internet is geplaatst opnemen. De licentierechten van de foto dienen wel bij de plaatser te berusten!rnrn- Alleen foto’s in jpg kunnen worden geplaatst
– Allerlei foto’s zijn geoorloofd, maar houd de fatsoen normen in acht
– Plaatsen van foto’s voor dit thema kan van 1 oktober tot en met 31 oktober
– Vanaf 1 november kunnen de foto’s van de maand oktober weer worden gewaardeerd met stemmen

De winnende foto zal worden opgenomen in het item Fotowedstrijd – Winnaars. Zodra alle maandwinnaars van 2014 bekend zijn, zullen we uit de 12 genomineerden de uiteindelijke winnaars kiezen. Informatie over de te winnen prijzen voor de 1e, 2e en 3e prijs zullen te zijner tijd worden geplaatst in het item Fotowestrijd 2014.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.