Fotowedstrijd juni: contrast

Voor het thema van juni komt de inspiratie uit het weer :) . Het contrast tussen de tijd van het jaar en het weer is groot. Het thema kan dus zeer ruim gemeten worden als het gaat om de uitvoering. Contrast kan zitten in de afwerking (groot verschil tussen kleur tonen, of zwart en wit). Maar je kunt het ook in een andere hoek zoeken. Bijvoorbeeld jong & oud. Mensen – baby en grootouder, of interieur en gebouwen – een kasteelmuur met telefoon. Kortom zoek de contrasten in je omgeving en probeer deze zo goed mogelijk in 1 foto te vangen. Dit keer geen twee of drieluiken. Als het kan geen montages. Natuurlijk mogen digitale bewerkingen voor het afwerken van de foto wel.

 

Uw bijdrage is van harte welkom, neem hierbij de volgende regels in acht:

 De regels:

– Plaats uw foto in een reply op dit bericht  (in het forum !)

– Plaats 1 foto per reply. Let op u mag best meerdere foto’s plaatsen, maar plaats deze dan elk in een afzonderlijk reply!

– Op dit moment kunt u nog alle maten uploaden, maar als het kan verklein de foto dan naar een formaat waarbij de langste zijde 800 pixels bevat (72 dpi).

– Alleen foto’s in jpg kunnen worden geplaatst

– Allerlei foto’s zijn geoorloofd, maar houd de fatsoen normen in acht

– Plaatsen van foto’s voor dit thema kan van 1 tot en met 30 juni

– Vanaf 1 juli kunnen de foto’s van de maand juni worden gewaardeerd met stemmen

 

De winnende foto zal worden opgenomen in het item Fotowedstrijd – Winnaars. Zodra alle maandwinnaars van 2013 bekend zijn, zullen we uit de 12 genomineerden de uiteindelijke winnaars kiezen. Zie voor de prijzen van de 1e, 2e en 3e prijs het item Fotowestrijd 2013.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.