Fotowedstrijd – januari 2015

Wow! Het derde jaar al weer voor deze fotowedstrijd. Ook voor 2015 hebben we weer sponsors bereid gevonden.
Namens ons allemaal natuurlijk een gezond en plezierig 2015.

International Year of Light

2015, het jaar dat uitgeroepen is tot International Year of Light. Een mooi onderwerp voor fotografen. Tenslotte leggen we in elke opname dit licht vast.

De thema´s voor dit jaar zullen dus allemaal gelinkt worden aan licht. Hoe jullie daar invulling aangeven is wat deze fotowedstrijd altijd weer boeiend maakt.

Voor januari is gekozen voor het thema: Ster.

Je mag voor de foto’s het thema letterlijk nemen. Een ster kan zich in vele vormen presenteren. Het licht van de sterren of een ster ontstaan tijdens opnames door gebruik van een filter. Ook de vorm van een ster mag in dit geval.
Hoewel het thema gerelateerd is aan licht mag je dus ook gaan voor een ruimere interpretatie.

Binnenkort vind je hiervoor tips in het weblog. Like je de pagina op Facebook, dan krijg je automatisch bericht zodra er een nieuw artikel is geplaatst!
Kijk ook eens bij het inspiratiebord op Pinterest. Op het inspiratiebord vind je naast voorbeeldfoto’s voor het thema van deze maand, vele inspirerende beelden van oude thema’s. Wie weet met welke foto je deze maand kunt winnen!

Regels

De regels die altijd gelden zijn:
– Plaats je foto in een reply op dit bericht (in het forum !)
– Plaats 1 foto per reply. Let op je mag best meerdere foto’s plaatsen, maar plaats deze dan elk in een afzonderlijk reply!
– Verklein je foto naar een formaat waarbij de langste zijde 800 pixels bevat (72 dpi).
– Je kunt ook een link naar een foto welke elders op internet is geplaatst opnemen. De licentierechten van de foto dienen wel bij de plaatser te berusten!
– Alleen foto’s in jpg kunnen worden geplaatst
– Allerlei foto’s zijn geoorloofd, maar houd de fatsoen normen in acht
– Plaatsen van foto’s voor dit thema kan van 1 januari tot en met 31 januari
– Vanaf 1 februari kunnen de foto’s van de maand januari weer worden gewaardeerd met stemmen De winnende foto zal worden opgenomen in het item Fotowedstrijd – Winnaars.

Zodra alle maandwinnaars van 2015 bekend zijn, zullen we uit de 12 genomineerden de uiteindelijke winnaars kiezen. Informatie over de te winnen prijzen voor de 1e, 2e en 3e prijs zullen te zijner tijd worden geplaatst in het item Fotowestrijd 2015.

Dank aan de sponsors:
Profotonet
Arttoart
PM Fotografie

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.