Fotowedstrijd December – Feestelijk verlicht

Het thema voor de maand december is: Feestelijk verlicht

De maand december is één van de donkerste maanden. Met dit thema moet het dus lukken wat foto’s te maken deze maand :) . Natuurlijk hoeven de foto’s niet persé van kerstverlichting te zijn. Je kunt ook denken aan de kaarsjes op een verjaardagstaart. Foto’s van vuurwerk vallen ook binnen de context van het thema.  Er zijn vast vele gelegenheden die met verlichting nog feestelijker worden. Doe dus mee aan deze wedstrijd en laat zien wat jij met je camera hebt vastgelegd.. Wie weet staat jou foto de volgende maand te prijken in het forum.

Let op dit is de laatste mogelijkheid om deel te nemen aan de fotowedstrijd van 2013! Ding dus nog 1x mee om kans te maken op één van de prijzen van onze sponsors!!

De regels die gelden zijn:

– Plaats je foto in een reply op dit bericht  (in het forum !)rnrn- Plaats 1 foto per reply. Let op je mag best meerdere foto’s plaatsen, maar plaats deze dan elk in een afzonderlijk reply!

– Op dit moment kun je nog alle maten uploaden, maar als het kan verklein je foto dan naar een formaat waarbij de langste zijde 800 pixels bevat (72 dpi).rnrn- Alleen foto’s in jpg kunnen worden geplaatstrnrn- Allerlei foto’s zijn geoorloofd, maar houd de fatsoen normen in acht

– Plaatsen van foto’s voor dit thema kan van 1 december tot en met 31 decemberrnrn- Vanaf 1 januari kunnen de foto’s van de maand december worden gewaardeerd met stemmen

De winnende foto zal worden opgenomen in het item Fotowedstrijd – Winnaars. Zodra alle maandwinnaars van 2013 bekend zijn, zullen we uit de 12 genomineerden de uiteindelijke winnaars kiezen. Zie voor de prijzen van de 1e, 2e en 3e prijs het item Fotowestrijd 2013.

Vooruitlopend op alle festiviteiten wil ik in elk geval iedereen alvast heel gezellige en warme feestdagen toewensen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.