Fotowedstrijd – augustus: Vakantiefoto 2013

Het thema voor de maand augustus is: Vakantiefoto 2013

 

De zomervakantie is in volle gang, sommigen zijn al geweest, anderen hebben het nog in het vooruitzicht en weer anderen genieten nu van het heerlijke weer en het gezelschap van familie en / of vrienden.

Ik kan me niet voorstellen dat er onder de deelnemers hier enige zijn die zonder camera op stap gaan :) . Het thema is natuurlijk voor alle soorten fotografie geschikt, maar bij het plaatsen van een foto voor dit thema gelden geen strenge regels. De enige voorwaarde is dat het een foto is gemaakt tijdens een vakantie in 2013. Natuurlijk wil je dat je foto mee dingt naar één van de prijzen, dus zorg wel dat het een foto is met het gewenste wow effect :) .  Houd voor het plaatsen van je foto in elk geval de volgende regels in acht:

 

– Plaats je foto in een reply op dit bericht  (in het forum !)

– Plaats 1 foto per reply. Let op je mag best meerdere foto’s plaatsen, maar plaats deze dan elk in een afzonderlijk reply!

– Op dit moment kun je nog alle maten uploaden, maar als het kan verklein je foto dan naar een formaat waarbij de langste zijde 800 pixels bevat (72 dpi).

– Alleen foto’s in jpg kunnen worden geplaatst

– Allerlei foto’s zijn geoorloofd, maar houd de fatsoen normen in acht

– Plaatsen van foto’s voor dit thema kan van 1 augustus tot en met 31 augustus

– Vanaf 1 september kunnen de foto’s van de maand augustus worden gewaardeerd met stemmen

 

De winnende foto zal worden opgenomen in het item Fotowedstrijd – Winnaars. Zodra alle maandwinnaars van 2013 bekend zijn, zullen we uit de 12 genomineerden de uiteindelijke winnaars kiezen. Zie voor de prijzen van de 1e, 2e en 3e prijs het item Fotowestrijd 2013.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.