Fotowedstrijd augustus 2015 – thema: Vakantiefoto

Het thema voor augustus is: Jouw favoriete vakantiefoto 2015

 

Hier in het westen van Nederland zitten we ongeveer al weer op de helft van de zomervakantie. Het vakantieseizoen is dus nog in volle gang. Wat fotografeer jij het liefst in je favoriete vakantieland? Neem je de tijd om nu eens flink wat energie te stoppen in je favoriete hobby? Of ga je meer voor de nonchalante kiekjes tijdens de uitstapjes.

Wat je ook doet, er is vast na afloop een foto te vinden die je als vakantiefoto voor het jaar 2015 het meest aanspreekt. Deel deze foto hier bij de wedstrijd en wie weet mag je hem aan het eind van het jaar in het groot in je kamer hangen! Je hebt de hele maand augustus om je foto te maken en te plaatsen. Heb je de vakantie al gehad? Dan ben je misschien nu wel bezig met het maken van je album. Tijd genoeg om dan hier nog een foto te plaatsen die je er uit vindt springen.

Natuurlijk plaats je wel een foto van dit jaar! Ben je in het voorjaar al op pad geweest dan mag dat natuurlijk ook. Foto’s van voorgaande jaren bewaar je natuurlijk al lang in je album. Dat mooie exemplaar van eerdere jaren ga je vervangen door je favoriete exemplaar van dit jaar :) .

Ben je beginnend fotograaf? Fotografeer dan gewoon lekker tijdens de vakantie wat je leuk vindt. Kies daarbij een vast thema zoals bijvoorbeeld oude deuren, water(vallen) of zonsondergang. Kies je favoriet en deel deze hier. Wie weet is iedereen onder de indruk van jou bijdrage!

Heb je behoefte aan eerst nog wat inspiratie? Neem een kijkje op het inspiratiebord voor de cursussen op Pinterest. Volg het bord Inspiratie thema fotowedstrijd capelle-fotografeert van Petra Muilenburg Fotografie op Pinterest. Om het bord te bekijken heb je geen account nodig!

 

Ook deze maand verschijnen er weer artikelen op het weblog die je kunnen helpen bij het maken van jouw favoriete vakantiefoto.

 

Houd bij het plaatsen van je foto weer rekening met de volgende regels:
– Plaats je foto in een reply op dit bericht  (in het forum !)
– Plaats 1 foto per reply. Let op je mag maximaal 3 foto’s plaatsen.
– Plaats je meerdere foto’s? Doe dit dan elk in een afzonderlijk reply!
– Verklein je foto naar een formaat waarbij de langste zijde 800 pixels bevat (72 dpi).
– Je kunt ook een link naar een foto welke elders op internet is geplaatst opnemen. De licentierechten van de foto dienen wel bij de plaatser te berusten!
– Alleen foto’s in jpg kunnen worden geplaatst
– Foto’s mogen niet reeds in eerdere fotowedstrijden van deze website zijn geplaatst
– Allerlei foto’s zijn geoorloofd, maar houd de fatsoen normen in acht
– Plaatsen van foto’s voor dit thema kan van 1 augustus tot en met 31 augustus
– Vanaf 1 september kunnen de foto’s van de maand augustus weer worden gewaardeerd met stemmen

De winnende foto zal worden opgenomen in het item Fotowedstrijd – Winnaars. Zodra alle maandwinnaars van 2015 bekend zijn, zullen we uit de 12 genomineerden de uiteindelijke winnaars kiezen. Informatie over de te winnen prijzen voor de 1e, 2e en 3e prijs zullen te zijner tijd worden geplaatst in het item Fotowestrijd 2015.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.