Fotowedstrijd 2017 februari: hart

Deze maand weer een een uitdaging voor beginners en gevorderd fotografen.

Het is februari en de maand van de liefde. Tot slot hebben we allen veel liefde te vieren op 14 februari! Daarom het thema hart deze keer.

Laat je hart spreken voor de fotografie en ga aan de slag met deze wel heel bijzondere opdracht. Heb je geen idee waar je zal beginnen? Lees dan onderstaande tips en doe mee!

Letterlijk

De winkels liggen vol met harten, versieringen van harten, je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel iets te vinden. Ga je letterlijk aan de slag? Dan kun je je hart ophalen.

Verwen jezelf met een leuke versiering en ga aan de slag om er een bijzondere foto van te maken. Een stilleven van overdaad aan liefde of een minder is meer?

Zelf gemaakt

Vind je al die kant en klaar versieringen te simpel? Ga dan zelf aan de slag. Maak van je hart geen moordkuil en teken in of met zand een hart. Leg bloemblaadjes in een hartvorm of bak een lekkere cake in de vorm van een hart voor je lief. Natuurlijk maak je er dan ook een foto van om bij deze wedstrijd je hart te laten spreken verward.

Creatief

Is zelfs het eigen fabrikaat je nog niet genoeg? Ga dan creatief aan de slag. Maak een portret van je liefste en knip deze in Photoshop uit in een hartvorm. Natuurlijk kan dit ook met een afgedrukte foto die je dan vervolgens weer met de camera vastlegt om hier te delen.

Team werk

Ook met handen zijn hartjes te maken. Dus maak er samen met de mensen waar je van houd een mooi teamproject van.

Of wat denk je van een hartvorm van haar? Een groep mensen in de vorm van een hart laten staan?

Kom op je kunt er zelf vast ook nog wel een paar bedenken!

Ik ben benieuwd naar jullie inzendingen.

Wat je ook doet, maak er iets moois van!

Zoek je nog wat inspiratie? Neem een kijkje op het inspiratiebord voor de cursussen op Pinterest. Heb je een account op Pinterest? Volg het bord Inspiratie thema fotowedstrijd capelle-fotografeert van Petra Muilenburg Fotografie op Pinterest. Om het bord te bekijken heb je geen account nodig!

Houd bij het plaatsen van je foto rekening met de volgende regels:

– Plaats je foto in een reply op dit bericht (in het forum !)
of volg de link in het zijmenu!
– Plaats 1 foto per reply. Let op je mag maximaal 3 foto’s plaatsen.
– Plaats je meerdere foto’s? Doe dit dan elk in een afzonderlijk reply!
– Verklein je foto naar een formaat waarbij de langste zijde 800 pixels bevat (72 dpi).
– Je kunt ook een link naar een foto welke elders op internet is geplaatst opnemen. De licentierechten van de foto dienen wel bij de plaatser te berusten!
– Alleen foto’s in jpg kunnen worden geplaatst
– Foto’s mogen niet reeds in eerdere fotowedstrijden van deze website zijn geplaatst
– Allerlei foto’s zijn geoorloofd, maar houd de fatsoen normen in acht
– Niet verplicht, maar wel zo leuk! Plaats een recente foto. Kies je een exemplaar uit je archief? Zorg dan dat deze niet ouder is dan 1 jaar. Meedoen gaat tenslotte om de uitdaging – het actief blijven fotograferen
– Plaatsen van foto’s voor dit thema kan van 2 februari tot en met 28 februari
– Vanaf 1 maart kunnen de foto’s van de maand februari weer worden gewaardeerd met stemmen

De winnende foto zal worden opgenomen in het item Fotowedstrijd – Winnaars.

Zodra alle maandwinnaars van 2017 bekend zijn, zullen we uit de genomineerden de uiteindelijke winnaars kiezen. Informatie over de te winnen prijzen voor de 1e, 2e en 3e prijs zullen te zijner tijd worden geplaatst in het item Fotowedstrijd 2017.

Onze vaste sponsors kijken al weer uit naar de winnende foto’s van dit jaar! Met dank aan ProfotonetArttoart & PM Fotografie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.