Fotowedstrijd 2015 december – thema: Oud en Nieuw

De tijd vliegt! Al weer de laatste maand van 2015 bereikt. Een laatste thema voor dit jaar bedenken. Een uitdaging dit keer! Het thema: Oud & Nieuw. Je kunt natuurlijk wachten tot 31 december voor je de foto gaat maken.

Durf jij nog één keer de uitdaging aan te gaan dit jaar?  
Bedenk dan een ander soort foto met dit thema. Ga de uitdaging aan en lever een foto in met een eigen uitvoering van het concept oud en nieuw. Er zijn genoeg variaties te bedenken. Twijfel je of zoek je toch nog wat inspiratie? Neem een kijkje op het inspiratiebord voor de cursussen op PinterestVolg het bord Inspiratie thema fotowedstrijd capelle-fotografeert van Petra Muilenburg Fotografie op Pinterest. Om het bord te bekijken heb je geen account nodig!

Ben je beginnend fotograaf? Maak het je zelf makkelijk. Geen ingewikkelde instellingen van je camera nodig. Gebruik het geleerde van de afgelopen periode over compositie. Het is vast spannend om mee te doen, maar ik weet zeker dat je er iets moois van kunt maken!

Natuurlijk verschijnen ook deze maand weer artikelen op het weblog. Dit keer geen uitgebreide artikelen die met het thema samenhangen. Er verschijnen wekelijks interessante artikelen. Je kunt de artikelen weer volgen via Facebook. Natuurlijk kun je ook regelmatig een bezoek brengen aan het blog.

Wil je het jezelf makkelijk maken, dan kun je ook wachten op de e-zine aan het eind van de maand. Daarin vind je een overzicht van de artikelen uit de afgelopen maand. Ontvang je het e-zine nog niet? Schrijf je dan nu in!

Houd bij het plaatsen van je foto weer rekening met de volgende regels:
– Plaats je foto in een reply op dit bericht  (in het forum !)
– Plaats 1 foto per reply. Let op je mag maximaal 3 foto’s plaatsen.
– Plaats je meerdere foto’s? Doe dit dan elk in een afzonderlijk reply!
– Verklein je foto naar een formaat waarbij de langste zijde 800 pixels bevat (72 dpi).
– Je kunt ook een link naar een foto welke elders op internet is geplaatst opnemen. De licentierechten van de foto dienen wel bij de plaatser te berusten!
– Alleen foto’s in jpg kunnen worden geplaatst
– Foto’s mogen niet reeds in eerdere fotowedstrijden van deze website zijn geplaatst
– Allerlei foto’s zijn geoorloofd, maar houd de fatsoen normen in acht
– Plaatsen van foto’s voor dit thema kan van 1 december tot en met 03 januari
– Vanaf 4 januari kunnen de foto’s van de maand december weer worden gewaardeerd met stemmen

De winnende foto zal worden opgenomen in het item Fotowedstrijd – Winnaars. Zodra alle maandwinnaars van 2015 bekend zijn, zullen we uit de genomineerden de uiteindelijke winnaars kiezen. Informatie over de te winnen prijzen voor de 1e, 2e en 3e prijs zullen te zijner tijd worden geplaatst in het item Fotowedstrijd 2015.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.