Fotowedstrijd 2014 november – thema herhaling

Het weer is omgeslagen en we gaan nu toch echt de kou tegemoet. De seizoenen herhalen zich jaar na jaar en het is ook voor de fotograaf een geschikt thema om te fotograferen.

De herhaling dan wel te verstaan. Het is een breed inzetbaar thema, zowel in landschap als bij interieur of architectuur is het een geliefde compositie regel om in te zetten. Een regelmatig patroon of weerspiegeling kan voor boeiende foto’s zorgen.

Volg je momenteel geen cursus of wil je gewoon wat extra tips? Kijk dan op mijn weblog voor informatie over het gebruik van compositieregels om je foto’s spannender te maken. De komende periode zullen artikelen te vinden zijn die als hulp- dan wel inspiratiebron kunnen dienen.

De regels die voor de fotowedstrijd gelden zijn:
– Plaats je foto in een reply op dit bericht  (in het forum !)
– Plaats 1 foto per reply. Let op je mag best meerdere foto’s plaatsen, maar plaats deze dan elk in een afzonderlijk reply!
– Verklein je foto naar een formaat waarbij de langste zijde 800 pixels bevat (72 dpi).
– Je kunt ook een link naar een foto welke elders op internet is geplaatst opnemen. De licentierechten van de foto dienen wel bij de plaatser te berusten!
– Alleen foto’s in jpg kunnen worden geplaatst
– Allerlei foto’s zijn geoorloofd, maar houd de fatsoen normen in acht
– Plaatsen van foto’s voor dit thema kan van 1 november tot en met 30 november
– Vanaf 1 december kunnen de foto’s van de maand november weer worden gewaardeerd met stemmen

De winnende foto zal worden opgenomen in het item Fotowedstrijd – Winnaars. Zodra alle maandwinnaars van 2014 bekend zijn, zullen we uit de 12 genomineerden de uiteindelijke winnaars kiezen. Informatie over de te winnen prijzen voor de 1e, 2e en 3e prijs zullen te zijner tijd worden geplaatst in het item Fotowestrijd 2014.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.