Fotocursus Schilderen met licht

Ken je de verhalen uit de analoge tijd over het spannende moment dat je de foto op papier zag verschijnen in de donkere kamer? Een magisch moment waar veel fotografen met plezier aan terug denken.

In het digitale tijdperk kan zo’n spannend moment nog steeds! Tijdens schilderen met licht kun je niet door de lens zien wat het eindresultaat zal opleveren. Het moment dat de foto klaar is wordt het spannend. Is het gelukt? Of probeer je het nog eens op nieuw?

Tijdens de cursus Schilderen met licht krijg je de gelegenheid op een andere manier te genieten van je camera. Maak het fotograferen weer spannend en schrijf je in voor deze cursus Schilderen met licht en kijk welke resultaten jij uit je camera kunt halen!

Volg de link en schrijf je nu nog in voor 14 november! Weet je iemand die dit ook leuk zou vinden, deel dan dit bericht. Wie weet kunnen jullie samen de resutlaten vergelijken!

* Voor deze workshop hoef je niet te beschikken over uitgebreide foto kennis. Een camera die met de hand in te stellen is op sluitertijd én een statief zijn wel een pré.

Inschrijven voor deze cursus gaat via de website van PM Fotografie. Geef je op en je ontvangt zo snel mogelijk bericht. Geen statief? Geen probleem, je kunt deze tegen laag tarief lenen tijdens de lesuren (€ 10,00).

Meer informatie over de data en inhoud vindt je op de pagina: Fotocursus Schilderen met licht, van PM Fotografie.

Zien we jou ook op 14 november? De cursus wordt gegeven in Rotterdam – Ommoord bij Studio Creatividad op de Robert Kochplaats.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.