experimenteren met sluitertijd

[singlepic id=338 w=320 h=240 float=]

[singlepic id=337 w=320 h=240 float=]

[singlepic id=336 w=320 h=240 float=]

[singlepic id=335 w=320 h=240 float=]

This entry was posted in Cursisten on by .

About NicoletteE

Ik ben Nicolette, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik werk als senior apothekersassistente in het EMC in Rotterdam. Ik hou me voornamelijk bezig met metabole ziekten. Al zo'n 25 jaar maken wij foto's als hobby, begonnen met een spiegelreflex, daarna AF spiegelreflex, een digitale compactcamera en sinds 2 jaar met een digitale spiegelreflex. Ik heb me ingeschreven voor deze cursus omdat ik alle mogelijkheden van de camera wil leren kennen en niet alleen de automatische stand wil gebruiken. En ben dus ook erg benieuwd naar de resultaten van de foto's. Over het algemeen vind het allerlei onderwerpen erg leuk om te fotograferen, van landschap tot stad, van portret tot dieren, het maakt me niet uit, als ik er maar lekker op uit kan, als het weer een beetje mee zit.

2 thoughts on “experimenteren met sluitertijd

 1. Petra

  Hoi Nicolette,

  Gave experimenten! De bloemfoto is deze in- of uitgezoomd. Ik zie nog steeds het verschil niet ;). Om de foto nog wat meer kracht mee te geven kun je waarschijnlijk beter vierkant snijden in dit geval. Laat wel wat ruimte aan de zijkanten, dat versterkt het gevoel van beweging.

  Het monster met 3 hoofden is meer dan geslaagd :).

  Foto nummer 2 is een zeer sfeervolle foto geworden. Als de software de mogelijkheid heeft kun je kijken of je de kleur kunt bij stellen naar iets koelers (=blauw). Het is dan wel grappig om de verschillen in sfeer te zien. Eigenlijk is dat pas de vervolgcursus, maar nu je toch zo lekker bezig bent :)!

  Dit smaakt naar meer!
  Petra

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.