Eindelijk winter

[singlepic id=516 w=320 h=240 float=]

[singlepic id=515 w=320 h=240 float=]

[singlepic id=514 w=320 h=240 float=]

[singlepic id=512 w=320 h=240 float=]

[singlepic id=513 w=320 h=240 float=]

This entry was posted in Nicolette on by .

About NicoletteE

Ik ben Nicolette, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik werk als senior apothekersassistente in het EMC in Rotterdam. Ik hou me voornamelijk bezig met metabole ziekten. Al zo'n 25 jaar maken wij foto's als hobby, begonnen met een spiegelreflex, daarna AF spiegelreflex, een digitale compactcamera en sinds 2 jaar met een digitale spiegelreflex. Ik heb me ingeschreven voor deze cursus omdat ik alle mogelijkheden van de camera wil leren kennen en niet alleen de automatische stand wil gebruiken. En ben dus ook erg benieuwd naar de resultaten van de foto's. Over het algemeen vind het allerlei onderwerpen erg leuk om te fotograferen, van landschap tot stad, van portret tot dieren, het maakt me niet uit, als ik er maar lekker op uit kan, als het weer een beetje mee zit.

3 thoughts on “Eindelijk winter

  1. Petra

    Wauw Nicolette! Prachtige foto’s. Kijk even of het lukt om de een na laatste nog recht te zetten, het water loopt er uit ;). Nummer 1 is mijn favoriet. Ben benieuwd wat de anderen vinden :).

  2. NicoletteE Post author

    Hahaha, ik zal het zelf ook even doen. Foto 1 en 2 zijn vanaf hetzelfde punt genomen, de een naar links en de ander naar rechts. Ik zelf ben erg blij met het effect van foto 2.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.