Cursus creatieve fotografie

Voor meer informatie over alle cursussen ga naar de website van PM Fotografie. U vindt daar geplande cursussen, informatie en mogelijkheid voor inschrijven.

Ga direct naar de cursus pagina van PM Fotografie.

Voor cursisten die zowel de basis- als vervolgcursus hebben gevolgd is hier een nieuwe uitdaging!
Tijdens de creatieve cursus ligt de nadruk niet op techniek, maar op de eigen creativiteit. Natuurlijk wordt wel verwacht dat je de technische kant van de eigen camera compleet beheerst. Er wordt veel tijd besteed aan de grenzeloze mogelijkheden van de eigen creatieve inbreng. Hieronder vindt u een overzicht met de te behandelen onderwerpen. Omdat er een aantal zaken op locatie (= buiten) staan gepland is ruimte gemaakt voor het wisselen van de onderdelen. Mocht het een keer erg slecht weer zijn, dan zullen onderdelen onderling gewisseld worden, zodat alle aspecten behandeld kunnen worden.

LET OP:  de onderdelen Gefilterd landschap, Zwart/wit en Abstracte fotografie worden op locatie gefotografeerd en staan gepland voor zaterdagen!

  1. Portret – emotie en beweging
  2. Conceptuele fotografie 1 – denken
  3. Conceptuele fotografie 2 – doen
  4. Avondfotografie – aan de slag
  5. Abstracte fotografie – over foto’s en kunst
  6. Gefilterd landschap
  7. Zwart/wit – direct in praktijk
  8. Macro / stilleven – hoe bouw je het op
  9. De studio gaat in rook op
  10. High / low key, over licht en licht

De bijeenkomsten vinden 1x per maand plaats!

Tijdstip en kosten
Momenteel zijn er geen data bekend voor deze cursus. Heeft U interesse? Neem dan gerust contact op. De cursussen vinden plaats  in de wijk ‘s Gravenland te Capelle aan den IJssel.

De kosten van de cursus bedragen € 275,00. te voldoen voor aanvang van de eerste avond. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en meer informatie.
De avonden zijn ook los te boeken. Kosten bedragen dan € 45,00 per avond en zijn op basis van beschikbaarheid.

Heeft u zin gekregen om deel te nemen aan deze cursus? [sform]2[/sform]levitra