Basiscursus fotografie

Hieronder vindt u een uitgebreide beschrijving van de basiscursus fotografie.

Voor meer informatie over alle cursussen ga naar de website van PM Fotografie. U vindt daar geplande cursussen, informatie en mogelijkheid voor inschrijven.

Ga direct naar de cursus pagina van PM Fotografie.

Geschikt voor mensen met:
– spiegelreflexcamera
– compactcamera
– zowel digitaal als analoog

Omvang van de fotocursus
De basiscursus bestaat uit 7 lessen en een halve zaterdag (ca 3 uur) excursie. Bestemming van de excursie wordt in overleg bepaald.
Ook tijdens de excursie is de begeleider aanwezig, zodat vragen direct behandeld kunnen worden. Eventuele extra toegangsprijzen vallen buiten de prijs van de cursus.

Inhoud van de cursus
Onderwerpen die aan de orde komen:
– diafragma
– sluitertijd
– compositie en standpunt
– accessoires
– digitale fotobewerking in Adobe Photoshop Elements

We nemen de mogelijkheden van de camera onder de loep. We besteden aandacht aan zowel technische aspecten als creatieve mogelijkheden. Tijdens de les kunt u direct de theorie in praktijk brengen. Tijdens de lessen is er bovendien ruim de gelegenheid om gemaakte foto’s te bespreken. Ook kunt u foto’s op deze website plaatsen en medecursisten en de cursusleider om commentaar of uitleg vragen. Na afloop van de cursus kunt u nog een half jaar begeleiding krijgen via deze website.

Aan de cursus kunnen minimaal drie, maximaal zes personen tegelijk deelnemen. Zo krijgt elke cursist optimaal aandacht.

Tijdstip en kosten
Voor actuele data kunt u terecht op de website van Petra Muilenburg Fotografie. Volg de link naar deze pagina, de cursussen vinden plaats  in de studio van Petra Muilenburg Fotografie, Brahmsstraat 123, Capelle aan den IJssel en bij Studio Creatividad in Ommoord.

De kosten van de cursus bedragen € 249,00. te voldoen voor aanvang van de eerste les. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en meer informatie.

Heeft u zin gekregen om deel te nemen aan deze cursus? Schrijf u dan nu in!