Pascal

[nggallery id=85]

[nggallery id=86]

1 thought on “Pascal

 1. Petra_Admin

  Hoi Pascal,

  Zie weer fraai werk bij de nieuw toegevoegde foto’s. De flessen ogen wat rommelig en mis wat lijnenspel om het spannend dte maken. Verhoog het contrast wat zodat de kleuren er meer uit zullen springen en probeer eens wat andere uitsnedes.
  De ster is wel mooi, maar ik denk dat je ook daar meer uit kunt halen door te snijden. Minder is meer, vermoed ik :).

  Bij de stoelen vind ik het grote gele vlak aan de voorzijde te dwingend en het leidt zeer af van de rest van het concept. De volgende ton sur ton, is mijn persoonlijke favoriet. Mooi lijnenspel en spannende beeldopbouw. Goed gezien.

  Het geschilderde tafereel is niet verkeerd, maar ik mis hier een toefje van de fotograaf. De volgende foto met de kleurvlakken heeft een hele toef van de fotograaf. Het mondriaan achtige geeft het een bekend gevoel, maar met een eigen twist. Goed gezien!

  De roze periode 🙂 vind ik wel wat hebben, maar de schaduw is te dwingend om het mooi te vinden. Misschien wat snijden om te kijken wat er nog mee mogelijk is? Jouw favoriet. Ik vind hem wel wat hebben. Keihard licht, maar niet storend. Misschien kan die nog iets spannender door met de 3-deling en aandachtspunten te werken? Het wordt nu allemaal wat braaf in het midden, waardoor het wat zeggingskracht mist. Last but not least. Ook weer goed gezien met de kleuren. Bedenk wel dat tekst de aandacht trekt, waardoor de zwaartekracht nu onder in de foto bij de tekst ligt en niet waar de focus van jouw aandacht zal liggen.

  Spanje blijkt in elk geval nog meer te bieden op het moment dan alleen hard werken 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.