Michel

Mijn naam is Michel van der Stokker en ik run sinds 3,5 jaar mijn eigen fietsenwinkel te Krimpen aan de Lek. Ondanks dat dit mij een drukke werkweek kost, kan ik toch nog tijd vinden voor mijn hobby’s: dansen, duiken, audio en wandelen met onze hond.

Sinds kort ben ik me ook gaan interesseren voor fotografie. Dit komt zo, mijn aanstaande vrouw Carmen en ik hebben sinds een jaar een boxer ‘Eshra’. Wij wandelen regelmatig met haar in de natuur. Eshra is nogal een ‘spring in het veld’ dus, wanneer ik haar wilde fotograferen met mijn oude toestel (één van de eerste digitale camera’s) dan zag je alleen een bruine vlek. Zodoende ben ik overgestapt naar een digitale spiegelreflexcamera, een Nikon D60. Op dit toestel zit een handige automatische stand. Ik kwam er al snel achter dat er meer uit dit toestel te halen valt. Carmen zag dat ik lekker aan het rommelen was met deze nieuwe camera. Daarom besloot zij mij deze fotocursus cadeau te doen voor mijn verjaardag.

Ik hoop op deze cursus mijn camera meer eigen te maken. Daarnaast lijkt mij het interessant om meer achtergrondinformatie over fotograferen op te doen, zodat ik de theorie in de praktijk kan toepassen. Ik maak graag actiefoto’s van ons ‘ongeleid projectiel’ Eshra. Maar ook landschappen en onderwerpen die ik tegen kom tijdens mijn hobby’s hebben mijn aandacht.

[nggallery id=13]

Portfolio vervolgcursus Michel

[nggallery id=42]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.