Creatieve cursus portretfotografie

[singlepic id=800 w=320 h=240 float=]

[singlepic id=799 w=320 h=240 float=]

This entry was posted in Cursisten on by .

About NicoletteE

Ik ben Nicolette, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik werk als senior apothekersassistente in het EMC in Rotterdam. Ik hou me voornamelijk bezig met metabole ziekten. Al zo'n 25 jaar maken wij foto's als hobby, begonnen met een spiegelreflex, daarna AF spiegelreflex, een digitale compactcamera en sinds 2 jaar met een digitale spiegelreflex. Ik heb me ingeschreven voor deze cursus omdat ik alle mogelijkheden van de camera wil leren kennen en niet alleen de automatische stand wil gebruiken. En ben dus ook erg benieuwd naar de resultaten van de foto's. Over het algemeen vind het allerlei onderwerpen erg leuk om te fotograferen, van landschap tot stad, van portret tot dieren, het maakt me niet uit, als ik er maar lekker op uit kan, als het weer een beetje mee zit.

1 thought on “Creatieve cursus portretfotografie

  1. Petra

    zwart/wit: ben benieuwd naar het origineel op scherm. Bovenin links zit nog een puntje om weg te werken :). Wel een mooi beeld met sterk lichteffect.

    Kleur: grappig effect. Het achtergrondlicht en de blik werken op een of andere manier samen. Goed gedaan! Door het licht voor ontstaat een schaduw effect onder de ogen. Hier kan de indruk ontstaan van wallen. Je kunt dit op vangen door of een reflectiescherm met zacht licht (wit) te gebruiken. Of door digitaal die plekken net iets lichter te maken (tegenhouden – Elements). Let op dat je het effect niet te sterk maakt.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.