Abstract

IMG_4559_bewerkt-2kopie.jpg

This entry was posted in Cursisten on by .

About NicoletteE

Ik ben Nicolette, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik werk als senior apothekersassistente in het EMC in Rotterdam. Ik hou me voornamelijk bezig met metabole ziekten. Al zo'n 25 jaar maken wij foto's als hobby, begonnen met een spiegelreflex, daarna AF spiegelreflex, een digitale compactcamera en sinds 2 jaar met een digitale spiegelreflex. Ik heb me ingeschreven voor deze cursus omdat ik alle mogelijkheden van de camera wil leren kennen en niet alleen de automatische stand wil gebruiken. En ben dus ook erg benieuwd naar de resultaten van de foto's. Over het algemeen vind het allerlei onderwerpen erg leuk om te fotograferen, van landschap tot stad, van portret tot dieren, het maakt me niet uit, als ik er maar lekker op uit kan, als het weer een beetje mee zit.

5 thoughts on “Abstract

  1. NicoletteE Post author

    Gewoon wintersporten hoor, gaat hard genoeg. Ik ga hem niet gebruiken voor de expositie, ik ga zwart/wit doen.

  2. NicoletteE Post author

    Hij is van de wintersport van virg jaar, maar heb er een verloopfilter overheen gegooid lach

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.